Over Dieren Vitaliteit

We hebben een haat-liefde verhouding met de paardensport.

Het is prachtig wat we samen met een paard kunnen, maar we zien ook dat er heel veel dingen beter kunnen.
Oog voor biomechanica, balans en pijnsignalen… Dat kan wat mij betreft nog wel eens beter waardoor het paardenwelzijn verhoogd zou worden, blessures nóg beter voorkomen kunnen worden en we op een veel fijnere manier met paarden kunnen samenwerken.

 

Daarom volgen we elk jaar diverse (online) cursussen en trainingen hiervoor om ook onszelf te blijven verbeteren.

 

In dit werk hebben we de afgelopen 2 jaar al veel paarden kunnen helpen met uiteenlopende klachten. Klachten, die vaak voorkomen hadden kunnen worden met kleine aanpassingen of als de eigenaar eerder bepaalde signalen had herkend bijvoorbeeld. Of door preventief  te werken met licht- en Nano CellCare therapie, waardoor blessures voorkomen worden.

 

Dieren Vitaliteit is een webshop met producten en diensten die jouw dieren helpen om zo gezond mogelijk te zijn en te blijven. Wij geloven dat het (dieren)lijf heel veel zelf kan oplossen en kan helen als er problemen zijn. Soms is het wel handig om daar wat hulp bij te krijgen en die producten en diensten kun je vinden bij Dieren Vitaliteit.

Want als jouw dier zich vitaal en goed voelt, dan ben jij ook blij, toch?!

 

Zoals bijvoorbeeld met de Nano CellCare in combinatie met de Lichttherapie. Deze werken preventief op pezen, spieren en gewrichten o.a. door ze te voeden. Dit vind je met geen enkele andere therapie.

 

Hierdoor kun je blessurevrij je paard(en) trainen. Of eventueel alleen je training tijdelijk aanpassen en het probleemgebied behandelen en het lichaam lost het verder zelf op. Dat kan je heel veel geld schelen aan dierenartskosten.

 

Door het inzetten van diverse kruiden gaat het lijf zelf beter werken aan het immuunsysteem, waardoor o.a. verkoudheden niet meer voorkomen of veel korter duren.

 

Wij geloven er in dat jij en jouw dieren een buitengewone service verdienen en we bieden daarom ook een levenslange service bij aankoop van een van onze producten. Alle producten worden door ons zelf gebruikt of getest en mede daardoor kunnen we klanten goed adviseren voor het gebruik en helpen met vragen tijdens het gebruik.

 

Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit innovatieve producten voor paard, honden en katten. Maar ook voor de baasjes hebben we enkele producten in ons assortiment - want ook zij verdienen alleen het beste!

 

Gedreven door de liefde voor onze eigen dwergteckels en paard, bieden we jou en jouw dieren ook alleen de allerbeste producten waarvan we weten dat het echt werkt!


Heb je vragen? Stuur Dieren Vitaliteit dan een mail:

Adresgegevens:

Dieren Vitaliteit
Chopinlaan 66
6865 EX Doorwerth

 

KvK: 09128133 

BTW: 001 853 675 B28