Kruiden van Hilton Herbs

Hoe werkt het geven van kruiden?

We hebben gekozen voor de natuurlijke kruiden van Hilton Herbs.

Hilton Herbs is een familiebedrijf dat zich toelegt op de productie van kruidensupplementen en gezondheidsproducten van topkwaliteit voor paarden. Het bedrijf heeft een sterke ethische instelling en staat binnen de supplementenindustrie bekend om zijn baanbrekende benadering van verpakking en etikettering, waarbij transparantie centraal staat. Het bedrijf heeft in de loop der jaren ook diverse bedrijfsprijzen ontvangen voor export en marketing.


Het regulier gebruik van kruidenmixen helpt het paard om in goede conditie te blijven en helpt bij het voorkomen van kolieken en ziekten. De voedingsstoffen in de kruiden dragen bij om fysiek en mentaal in balans te blijven en vullen de dagelijkse behoeften van het paard aan. De meeste van onze klanten gebruiken de kruidenmix als basis onderhoud voor hun paard, maar de kruidenmix kan ook worden gebruikt voor een eenmalige periode.

 

Net als bij mensen kunnen sommige paarden, honden en katten etc. gevoelig zijn voor veranderingen in het voer. Geef in het begin kleine beetjes van de kruiden en kijk hoe de dieren erop reageren.

 

Kruiden zijn een toevoeging op het dagelijkse voer, geen vervanging.

 

Let op:

Raadpleeg in het geval van ziekte een dierenarts en experimenteer dan niet met kruiden(mixen). Wij kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor ander gebruik van de kruiden dan door ons geadviseerd. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding.


Voordelen van Kruidenmixen

Als je kruidenmixen gebruikt voor jouw paard of pony en deze is (weer) gezond en in balans, dan heb je de volgende voordelen:

  • Je verbruikt in veel mindere mate tot geen krachtvoer of supplementen meer. Hierdoor bespaar je veel geld aan dure producten.
  • De  kosten voor de dierenarts worden minder, want het paard is gezond en in balans en daardoor veel minder bevattelijk voor kolieken, maagzweren, bacteriën, eczemen, virussen en vooral voedings-gerelateerde ziekten (EMS).
  • Het paard is beter trainbaar, het hoeft lichamelijk geen producten meer te verwerken die niet bij hem passen, welke stramheid, stijfheid en verzuring kunnen veroorzaken.
  • Het paard kan mentaal zichzelf zijn, mede door te veel suikers en maag- of buikpijn kan een paard mentaal in negatieve zin veranderen.
  • Het paard is minder blessure gevoelig omdat gewrichten en bindweefsel ook voorzien worden van de juiste voedingsstoffen.
  • Het paard krijgt vaak een betere kwaliteit hoeven en een mooiere vacht.
  • Kruiden werken preventief én helpen bij problemen en het herstel van het paard.

 

A hand of herbs a day, keeps the vet away!


Investering