Aanbevolen

Hieronder vind je onze aanbevelingen voor diensten.

Dit zijn allemaal diensten die wij zelf getest/gedaan hebben en die wij van harte aanbevelen aan iedereen met een (huis)dier!

 

Voor de baasjes:

Om als baasje zelf in de beste fysieke en mentale conditie te blijven, raden wij Funky Fit Zone aan. Een online community waar je ook je lessen online kunt volgen. De muziek is gebaseerd op de jaren 80. Lol, bewegen, samen en mentale fitheid zijn de belangrijkste onderdelen van de dames Steffie en Ghislaine.

Klik hier voor meer informatie.

 

Voor 100% eerlijke en heerlijke snacks voor je hond en kat, slaapzakken, Y-tuigjes en nog heel veel meer ga je absoluut naar Dierenoppas Amersfoort. Het dierenwelzijn staat hier voorop! Heel veel keuze, snelle levering en goede kwalitatieve producten. Klik hier om naar hun website te gaan.

 

Voor de dieren:

Tristan Tucker is echt fantastisch om van te leren hoe je zelf jouw paard kan aanleren om in relaxte staat te blijven, zelfs als het eng is. Online trainingen voor beginners t/m gevorderden. Tristan heeft humor, de nodige zelfspot én de kennis. Hij traint paarden van begin tot Grand Prix, geef les aan leerlingen die op internationaal niveau uitkomen en geef demonstraties en clinics over de hele wereld over zijn eigen ontwikkelde TRT-methode. Een echte aanrader! Klik hier voor alle informatie.

 

Gary van Crystal Vision behandelt paarden zowel mentaal als fysiek. Zijn behandeling is intensief, effectief en paardvriendelijk, gericht op lichamelijk en geestelijk herstel. Hij staat erom bekend de 'missing link' te benoemen en behandelen, waarbij hij jou en je paard meteen connect met hetgeen waar het om gaat. Dit maakt het een breed inzetbare methode op elk gebied van paardenwelzijn! 

Klik hier voor meer informatie over Gary.

 

Wil je liever persoonlijk les i.p.v. online, dan is Lisette van Alegria Horsetraining dé aanrader! Van achteren naar voren rijden, je paard rijden op houding/zit, alles zo paardvriendelijk mogelijk - maar wel duidelijk naar het paard. Grondwerk, longeren of erop, alles is mogelijk. Lisette laat het heel duidelijk zien door het uit te leggen, voor te doen of je te laten voelen hoe het hoort. Klik hier voor alle informatie.

 

Heb je geen idee wat je paard heeft, maar loopt hij niet lekker. Of is hij niet fit, zijn vacht niet glanzend. Of weet je het gewoon niet. Vraag dan een pijnmeting aan bij Jente van HorseComplete. Het geeft je helderheid, waardoor je veel gerichter weer aan de slag kan met de oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

 

Wil je graag je weiland zo divers mogelijk laten begroeien? Naast gras ook diverse kruiden en bloemen in je weiland hebben, zodat je paarden zelf kunnen kiezen wat ze eten? Strooi dan vooral verantwoorde, biologische mengsels in je weide.
Klik hier voor allerlei graszaden, kruiden- of bloemen mengsels.