Supplementen voor de baasjes

Ook wij baasjes hebben baat bij goede supplementen. Om je vitaler te voelen, energieker en vooral ook gezonder te worden/zijn.

Helaas halen we niet meer voldoende vitamines en mineralen uit ons eten. Gewoon omdat de bodem schraler is geworden en bepaalde vitamines/mineralen uit de bodem verdwenen zijn. Maar ook omdat we ongezonder zijn gaan eten in de jaren... En zelfs al eet je heel gezond, het zit er gewoon niet meer allemaal in of in veel mindere mate. Daarom dus suppleren!

 

Er zijn zoveel merken die je kunt kiezen. Wij hebben gekozen voor het merk Vitakruid welke:

  • Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek als basis heeft.
  • Natuurlijke vormen voor de beste opneembaarheid heeft.
  • Een focus op de samenwerkende kracht tussen vitamines en mineralen heeft.
  • Optimale doseringen voor maximaal effect inzet.
  • Alleen de beste branded ingredients van prestigieuze laboratoria verwerkt.

 

Bij Vitakruid maken ze grotendeels gebruik van kruidenextracten in capsulevorm of tinctuur. De capsules zorgen ervoor dat de nutriënten zo min mogelijk worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals licht en vocht.

 

Dus net als voor je dier, zo natuurlijk mogelijk en op basis van kruiden.

 

En als bijkomend voordeel - het is ook nog eens betaalbaar! De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

 

Een multivitamine is de basis en daarmee krijg je al heel veel vitaminen en mineralen binnen. Maar wel 'de basis' dingen. Voor een goede vitaliteit hebben we nog meer nodig dan alleen de basis.

Naast een multivitamine zou je daarom ook nog dagelijks de volgende supplementen mogen nemen om op jouw allerbest te zijn:

 

Best veel om allemaal te nemen. Je kunt natuurlijk ook afwisselen: de ene dag de multi met vit D en K en de andere dag de multi met de visolie, magnesium en vit C. En 1 (stop)dag waar je niks neemt, is ook prima. Scheelt in je portemonnee en je krijgt toch alles binnen wat je nodig hebt.

 

Het team van Vitakruid geeft ook nog persoonlijk advies en je kunt er een vitaminetest doen. Handig toch!

 

Kijk vooral eens rond op hun website, doe de test en op basis van de test of het advies bestel je jouw supplementen. Krijg ook nog eens 7% korting met de kortingscode 'Baasvitaal'.

Ga naar: www.vitakruid.nl.